قرار دادن موز درون نیتروژن مایع و کوبیدن میخ با استفاده از موز

وقتی‌که موز درون نیتروژن مایع قرار داده می‌شود به علت دمای بسیار پایین‌تر از صفر نیتروژن مایع، تمام آب و مواد سیال موجود در بافت‌های موز یخ می‌زنند، به‌طوری‌که موز ساختار سفت و محکمی پیدا می‌کند و می‌توان به‌وسیله آن میخ را بر روی تخته کوبید.

fanamouz-chistaa03-4-1

fanamouz-chistaa03-4-2

فیلم آزمایش را در ویدئو زیر مشاهده کنید.

برای دانلود فیلم‌، بر روی آن کلیک راست کنید و از منویی که نمایش داده می‌شود گزینه‌ی “Save video As”را انتخاب کنید.